Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 176g32kcal1g4.4g0.7g1.2g
Paprika keltainen 20g6kcal0.2g1g0g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli50g151kcal1.9g2.3g15.1g0.1g
Oliiviöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana536g509kcal6.6g16.8g45.6g4g
Valittu annoskoko268g255kcal3.3g8.4g22.8g2g
Annoskoko puolitettuna134g127kcal1.7g4.2g11.4g1g
Arvot/100g100g95kcal1.2g3.1g8.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716