Punajuuri-jauhelihalaatikko

Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Satukaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka11g44kcal0.6g9.2g0.1g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 84g32kcal0.8g5.8g0.2g2.1g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha45g75kcal8.6g0g4.5g0g
Maito, Kevyt56g26kcal1.8g2.7g0.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)11g14kcal1.2g0g1g0g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana537g411kcal26g35.6g16.4g4.2g
Valittu annoskoko269g206kcal13g17.8g8.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna134g103kcal6.5g8.9g4.1g1.1g
Arvot/100g100g77kcal4.8g6.6g3.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210339