Poronkäristys

Margariinia pataan (riittää vähempikin) ja lihat käristetään pienissä erissä.

Lisää olut ja hauduta 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, flora kevyt 40 6g22kcal0g0.3g2.4g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g75g32kcal0.3g3.1g0g0g
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g188g203kcal36.6g0g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana537g514kcal73.8g6.8g17.6g0g
Valittu annoskoko269g257kcal36.9g3.4g8.8g0g
Annoskoko puolitettuna134g129kcal18.5g1.7g4.4g0g
Arvot/100g100g96kcal13.7g1.3g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204184