Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis200g224kcal44g0g6g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 13g8.7kcal0.2g1.4g0.2g0.5g
Jauheliha, sika-nauta 50g111kcal8.7g0g8.5g0g
Mustapippuri 6.2g18kcal0.7g2.4g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana537g721kcal107.2g7.6g29.8g4.4g
Valittu annoskoko269g361kcal53.6g3.8g14.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna134g180kcal26.8g1.9g7.5g1.1g
Arvot/100g100g134kcal20g1.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114524