Mausteveikon Jauhelihapaistos

Paista jauheliha, sipuli ja kaali pannulla.

Lisää pippuri, suola ja jauhelihamauste.

Sekoita vesi, kananmuna, ketsuppi ja chilikastike keskenään, ja kaada pannulle tasaisesti.

Paista miedolla lämmöllä kunnes vesi on haihtunut.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g117g266kcal22.1g0g19.8g0g
Keräkaali, 100g44g11kcal0.5g1.5g0.1g0.9g
Sipuli 15g4.4kcal0.2g0.7g0g0.2g
Pirkka mexican ketsuppi4.4g4.9kcal0g1.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu40g50kcal4.4g0.1g3.6g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g2.9g1.7kcal0g0.3g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.9g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 2g0.1kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana537g674kcal54.4g7.4g47g2.2g
Valittu annoskoko269g337kcal27.2g3.7g23.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna134g169kcal13.6g1.9g11.8g0.6g
Arvot/100g100g126kcal10.1g1.4g8.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135462