Katkarapu-halloumi salaatti

Viipaloi punasipuli renkaiksi.

Purista appelsiinin mehu ja lisää joukkoon hunaja, suola ja pippuri, anna punasipulin tekeytyä appelsiinimausteseoksessa muutama tunti.

Sekoita sweet chilikastike katkarapujen joukkoon.

Pilko halloumi ja paista pannulla ruskeaksi.

Lisää sipuli, katkaravut ja lämmin halloumi salaatti-kurkku pedille.

VALMISTA NAUTITTAVAKSI

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xevis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 66g45kcal9.5g0g0.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Appelsiini, kuorittu 44g21kcal0.2g3.9g0.1g0.9g
Salaatti, jäävuori tuore88g8.8kcal1g0.7g0.2g0.9g
Kurkku 31g3.3kcal0.2g0.4g0g0.2g
Halloumi-juusto light, 100g22g48kcal5.9g0.2g2.6g0g
Hunaja 3.1g10kcal0g2.5g0g0g
Sweet Chili Sauce, Thai Kitchen3.1g5.8kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana537g290kcal34g19.4g7.2g4.4g
Valittu annoskoko269g145kcal17g9.7g3.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna134g73kcal8.5g4.9g1.8g1.1g
Arvot/100g100g54kcal6.3g3.6g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142029