Katalonialainen lihapata

1. Ruskista paisti joka puolelta 1rkl:ssa öljyä uuninkestävässä padassa.

Lisää sipuli ja valkosipuli.

Jatka paistamista 2 minuuttia ja ota pois liedeltä. 2. Lisää vesi+lihaliemikuutio , punaviini, rusinat ja oliivit.

Kypsennä uunissa 175 asteessa kannella peitettynä 2 tuntia.

3. Nosta kypsä paisti padasta ja kääri tiiviisti folioon.

4. Suurusta paistiliemi sekoittamalla ohratärkkelystä veteen.

Kaada suurus pataan samalla kevyesti sekoittaen.

Kuumenna liedellä kiehuvaksi ja hauduta pari minuuttia. 6. Viipaloi paisti ja asettele tarjoiluastiaan.

Lusikoi kastike paistiviipaleiden päälle ja koristele halutessasi timjaminoksilla.

Tarjoa esi. lämpimien lohkoperunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti131g144kcal28.8g0.1g3.9g0g
Ruokaöljy keskiarvo 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g29g7.9kcal0.4g1.4g0g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.6g4.5kcal0.1g0.1g0.4g0g
Punaviini 22g15kcal0.1g0g0g0g
Rusina 2.6g7.7kcal0.1g1.6g0g0.3g
Oliivi kivetön musta rainbow29g52kcal0.2g1.7g5g0g
Ohrakas ohratärkkelys4.4g16kcal0g3.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana537g568kcal59.6g18g26.4g1.8g
Valittu annoskoko269g284kcal29.8g9g13.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna134g142kcal14.9g4.5g6.6g0.5g
Arvot/100g100g106kcal11.1g3.4g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156355