Kaalipata

Kaali
Porkkana
parsakaali
sipuli
paloittele ja vettä päälle ja uuniin 150-175 hautumaan
paista jauheliha siihen jauhelihamaustetta
lisää jauheliha ja maggi fond cupit hautumaan uuniin pariksi tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Ranetee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali35g7.3kcal0.4g1.2g0.1g0.7g
Porkkana, keitetty, suolaton 26g8.8kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Parsakaali, keitetty, suolaton 11g3.8kcal0.5g0.2g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)7.4g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi120g0kcal0g0g0g0g
Fond cups lihaliemi (Maggi), annos 12g2.6g3.5kcal0.1g0.6g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha66g109kcal12.5g0g6.6g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana537g269kcal27.6g7.8g13.8g3.6g
Valittu annoskoko269g134kcal13.8g3.9g6.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna134g67kcal6.9g2g3.5g0.9g
Arvot/100g100g50kcal5.1g1.5g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279974