Even makaroonilaatikko

Keitä makaroni, paista jauheliha ja mausta, sekoita ne vuokaan ja kaikki kasvikset -> Sekoita munat maidon sekaan niin että käytät vain yhden keltuaisen lisää joukkoon vähän ketsuppia tai tomaattipyrettä ja sitruunapippuria.

Kaada se pastan päälle.

Laatikon päälle juustoraaste.

ja uuniin 180 astetta 45min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Epeniilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, Myllyn paras (raaka, 1dl)73g255kcal9.8g47.9g2.1g2.3g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 66g28kcal2.2g3.2g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)8g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl25g34kcal3.3g0.1g2.1g0g
Gouda juustoviipaleet (Euroshopper)13g47kcal3g0g3.9g0g
Paprika punainen 8.8g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Purjosipuli, annos 20g2.9g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g11g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 58g187kcal15.6g0g14g0g
Ketsuppi, Pirkka2.5g2.7kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana537g1123kcal68.6g106.2g45.6g5.8g
Valittu annoskoko269g562kcal34.3g53.1g22.8g2.9g
Annoskoko puolitettuna134g281kcal17.2g26.6g11.4g1.5g
Arvot/100g100g209kcal12.8g19.8g8.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355158