Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 18g24kcal1.5g3.1g0.4g0.9g
Papu valkoinen, keitetty 20g22kcal1.7g2.8g0.1g1.4g
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kaali, valkokaali27g5.7kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Tomaattimurska 36g11kcal0.2g1.9g0.1g0.7g
Rajah Mild Curry Paste (10g)4.5g6.4kcal0.2g0.4g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 134g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 13g43kcal3.3g6.1g0.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana537g242kcal14.8g32g4.2g10.2g
Valittu annoskoko269g121kcal7.4g16g2.1g5.1g
Annoskoko puolitettuna134g61kcal3.7g8g1.1g2.6g
Arvot/100g100g45kcal2.8g6g0.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140916