Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 175g561kcal46.8g0g41.9g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]35g118kcal4.2g0g13g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia25g38kcal4.3g0g2.3g0g
Juusto, mozzarella 15g39kcal2.8g0g3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana538g1561kcal120.4g1.6g123.2g0.2g
Valittu annoskoko269g780kcal60.2g0.8g61.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna134g390kcal30.1g0.4g30.8g0.1g
Arvot/100g100g290kcal22.4g0.3g22.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229588