Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g29g66kcal3.2g4.9g4.6g0g
Vesi156g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g41g24kcal0.6g5.3g0g0.4g
Lanttu 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala3.4g10kcal0.7g0.2g0.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g17g4.6kcal0.1g1g0g0.4g
Valio voi2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana537g254kcal9.6g24.8g14.4g2.4g
Valittu annoskoko269g127kcal4.8g12.4g7.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna134g64kcal2.4g6.2g3.6g0.6g
Arvot/100g100g47kcal1.8g4.6g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322484