Kaalikeitto

Suikaloi kasvikset, sekoita ainekset kattilaan ja anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Mausteeksi kasvisliemikuutiop tai pari

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g104g25kcal1.3g3.5g0.2g2.2g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka21g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Mutti paseerattu tomaatti (valkosipuli) (Mutti), annos 90g19g5.6kcal0.3g0.9g0.1g0g
Vesi104g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana537g77kcal4.2g11.2g0.6g5.6g
Valittu annoskoko269g39kcal2.1g5.6g0.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna134g19kcal1.1g2.8g0.2g1.4g
Arvot/100g100g14kcal0.8g2.1g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405913