Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 63g47kcal1.2g9.6g0.1g0.6g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper38g60kcal4.1g4.9g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Punajuuri 38g14kcal0.4g2.6g0.1g0.9g
Porkkana, keitetty, suolaton 31g10kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g63g130kcal1.9g3.9g11.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana538g544kcal16.6g49.2g29.8g5.8g
Valittu annoskoko269g272kcal8.3g24.6g14.9g2.9g
Annoskoko puolitettuna134g136kcal4.2g12.3g7.5g1.5g
Arvot/100g100g101kcal3.1g9.2g5.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492