Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha83g138kcal15.8g0g8.3g0g
Paprika punainen 42g12kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g42g12kcal0.3g2.5g0.1g1g
Makaroni, tumma 34g124kcal4.6g22.6g1g2g
Sipuli 17g5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Ruokakerma Valio 5%42g25kcal0.5g1.2g2.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 9g83kcal0g0g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana538g797kcal43.6g58g42.2g8.2g
Valittu annoskoko269g399kcal21.8g29g21.1g4.1g
Annoskoko puolitettuna135g199kcal10.9g14.5g10.6g2.1g
Arvot/100g100g148kcal8.1g10.8g7.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99341