Spagetti Aglio e Olio

Kuumenna viipaloidut valkosipulinkynnet paistinpannulla oliiviöljyssä.

Älä polta viipaleita, vaan kypsennä kauniin vaaleanruskeaksi.

Ota pannu pois liedeltä.

Sekoita mukaan chili ja suola.

Keitä samalla spagetti niin ettei se ole aivan pehmeää, n. 7 min on hyvä aika, ja valuta kuivaksi.

Lisää spagetti pannulle öljy-valkosipuli-chili-suola-seokse
en ja freesaa spagettia muutama minuutti sekoitellen se öljyn kanssa.

Ota pannu pois liedeltä ja lisää sekaan hienonnettua persiljaa.

Annostele lautasille ja päälle kunnon keko parmesaania.

Enjoy~!

Maaju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spagetti Myllyn Paras200g700kcal26g140g3g6g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )33g301kcal0g0g33.4g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu6.6g6.9kcal0.5g1.1g0g0.1g
Persilja13g1.6kcal0.2g0.1g0g1.1g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta13g61kcal5.4g0g4.3g0g
Chili mausteseos, Old El Paso2g5.6kcal0.2g1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana538g2152kcal64.6g284.4g81.6g14.4g
Valittu annoskoko269g1076kcal32.3g142.2g40.8g7.2g
Annoskoko puolitettuna134g538kcal16.2g71.1g20.4g3.6g
Arvot/100g100g400kcal12g52.9g15.2g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=35661