Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g124g210kcal18.6g0g14.8g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 113g67kcal11g3.4g0.4g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g17g1.7kcal0.3g0g0.1g14.3g
Voi 16g114kcal0.2g0.1g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana538g786kcal60.2g7g56.2g28.6g
Valittu annoskoko269g393kcal30.1g3.5g28.1g14.3g
Annoskoko puolitettuna134g197kcal15.1g1.8g14.1g7.2g
Arvot/100g100g146kcal11.2g1.3g10.5g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268609