Linssikeitto

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä ja sirottele paprikapulveri sekaan.

Sekoittele.

Sipulin ei tarvitse ruskistua vaan saada vain hieman väriä.

Kuori perunat ja pilko pieniksi paloiksi.

Lisää kaikki ainekset ja keitä kannen alla n. 35min.

Lisää tarvittaessa suolaa sekä mustapippuria.

Tarjoile sopan kanssa leipää ja juustoa.

Sitruunasiivuista saat kivaa makua soppaan.

Lähde: Kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Paprikajauhe 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Linssi, punainen, Go Green42g137kcal10.1g20.7g0.4g5.1g
Vesi176g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g3.9g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g17g10kcal0.3g2.2g0g0.2g
Tomaattipyree, Pirkka4.2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana538g393kcal21.8g50.2g9.2g11.8g
Valittu annoskoko269g196kcal10.9g25.1g4.6g5.9g
Annoskoko puolitettuna135g98kcal5.5g12.6g2.3g3g
Arvot/100g100g73kcal4.1g9.3g1.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322442