Lihamureke puolukkainen

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1333g2213kcal253.3g0g133.3g0g
Sipuli (kuorittu)183g50kcal2.4g8.8g0.4g3.1g
Rypsiöljy 33g295kcal0g0g33.3g0g
Korppujauho 133g488kcal14g99.9g1.4g7.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)333g283kcal3.3g11.7g23.3g0g
Voileipäkinkku,snellman80g82kcal14.4g0.8g2.2g0g
Kananmuna kuoreton 183g262kcal22.9g0.6g18.8g0g
Puolukka 400g155kcal1.8g27.2g2g10.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5360g7655kcal624.2g298g429.4g41.2g
Valittu annoskoko2680g3828kcal312.1g149g214.7g20.6g
Annoskoko puolitettuna1340g1914kcal156.1g74.5g107.4g10.3g
Arvot/100g100g143kcal11.6g5.6g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116514