Karppaajan juustokakku

Sekoita mantelijauhe, kaneli ja juokseva rasvaseos massaksi ja levitä piirakkavuokaan (n. 28cm).

Laita jääkaapiin n. 5min.

Sekoita tuorejuusto letkeäksi ja lisää munat yksitellen joukkoon.

Kun seos on tasaista, lisää makeutusjauhe ja raasta mausteeksi appelsiinin tai sitruunankuorta (n. 2kpl:n kuoret), lopuksi lisää joukkoon smetana tai creme fraiche ja sekoita seos tasaiseksi.

Kaada seos pohjan päälle ja laita uuniin n. 170astetta ja n. 1h. Jos kakku meinaa tummua liikaa, lisää loppuvaiheessa foliota vuuan päälle.

Nauti, nam!!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Nannii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g400g2400kcal84g26.4g216g0g
Pirkka mainio juokseva rasvaseos (Pirkka), annos 500g200g1428kcal0g0.4g160g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g10g36kcal0.3g8g0.3g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g800g2040kcal47.2g25.6g191.2g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Canderel makeutusjauhe30g115kcal0.9g27.9g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio800g1120kcal22.4g52g96g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5360g15535kcal419.6g283.2g1417.2g0g
Valittu annoskoko2680g7767kcal209.8g141.6g708.6g0g
Annoskoko puolitettuna1340g3884kcal104.9g70.8g354.3g0g
Arvot/100g100g290kcal7.8g5.3g26.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221913