Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1745g5593kcal467.2g0g417.8g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]349g1178kcal41.9g0g129.1g0g
Kananmuna kuoreton 137g196kcal17.1g0.4g14.1g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia249g374kcal42.4g0g22.4g0g
Juusto, mozzarella 150g390kcal27.8g0g30.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g50g52kcal3.9g8.1g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5360g15565kcal1200.6g17g1228.2g2g
Valittu annoskoko2680g7783kcal600.3g8.5g614.1g1g
Annoskoko puolitettuna1340g3891kcal300.2g4.3g307.1g0.5g
Arvot/100g100g290kcal22.4g0.3g22.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229588