Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli1000g1700kcal130g25g120g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g560g235kcal54.9g2.2g0.6g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g160g102kcal5.6g0.3g40g0g
Voi, 1 tl, 5 g200g1460kcal2g2g160g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g400g1664kcal328g28g24g4g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore80g20kcal0g7.2g0g0.1g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 20g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)240g840kcal33.6g134.4g16.1g26.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5360g12043kcal1108.2g398.2g721.4g61g
Valittu annoskoko2680g6022kcal554.1g199.1g360.7g30.5g
Annoskoko puolitettuna1340g3011kcal277.1g99.6g180.4g15.3g
Arvot/100g100g225kcal20.7g7.4g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384915