Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 576g73kcal6.5g5.6g1.2g5.8g
Tomaatti, tuore501g102kcal3g19g1.5g7g
Tonnikala öljyssä 751g1426kcal203.8g0g67.6g0g
Kurkku, tuore301g30kcal1.8g5.1g0.3g2.1g
Kananmuna, keitetty 551g786kcal68.9g1.7g56.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5360g4833kcal568g62.8g254.2g29.8g
Valittu annoskoko2680g2417kcal284g31.4g127.1g14.9g
Annoskoko puolitettuna1340g1208kcal142g15.7g63.6g7.5g
Arvot/100g100g90kcal10.6g1.2g4.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421751