Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1757g317kcal9.8g43.9g7g12.3g
Paprika keltainen 201g61kcal1.9g10.2g0.4g4g
Punasipuli, kuorittu, 100g151g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli502g1506kcal18.6g22.6g150.6g0.5g
Oliiviöljy 70g621kcal0g0g70.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5360g5090kcal64.6g167.8g457.2g38.8g
Valittu annoskoko2680g2545kcal32.3g83.9g228.6g19.4g
Annoskoko puolitettuna1340g1273kcal16.2g42g114.3g9.7g
Arvot/100g100g95kcal1.2g3.1g8.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716