Parsakaalivuoka karppinen

* Paloittele parsakaalin kukinnot, leikkaa varsiosat suikaleiksi, mutta jätä kukkanuput kokonaisiksi.

Pane ne vähään, suolalla maustettuun veteen ja keitä 5 minuuttia.

Valuta.

* Kuori sipulit, puolita ne ja leikkaa suikaleiksi.

Hauduta sipulit voissa tai pekonisiivujen kanssa yhtä aikaisesti.

* Levitä sipulit voidellun vuuan pohjalle.

Asettele päälle parsakaalipalat.

* Sekoita munat, kerma ja mausteet ja kaada seos vuokaan.

Kasvisten ei tarvitse peittyä, koska nesteen pinta nousee uunissa.

* Ripota päälle juustoraaste.

* Kypsennä uunissa (200 astetta) noin 40 min. eli kunnes munaseos on hyytynyt ja pinnassa on kaunis väri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1123g394kcal51.9g21.9g3.4g28.1g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus180g629kcal25.2g0.9g57.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 899g2966kcal18g27g314.5g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%449g1033kcal130.3g11.2g53.9g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 9g29kcal1.3g1.6g1.2g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5364g10102kcal453.4g125.2g861g63g
Valittu annoskoko2682g5051kcal226.7g62.6g430.5g31.5g
Annoskoko puolitettuna1341g2526kcal113.4g31.3g215.3g15.8g
Arvot/100g100g188kcal8.5g2.3g16.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301994