Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 354g504kcal44.2g1.1g36.2g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g482g1958kcal0g482.2g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta470g1692kcal61.1g329.1g9.9g16.5g
Leivinjauhe 16g28kcal0.8g6.1g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 241g110kcal7.2g11.6g3.6g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen161g1157kcal0g0g128.6g0g
Omena, keskikokoinen 200g964g328kcal1.9g68.5g2.9g17.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5376g11555kcal230.4g1797.2g362.4g68g
Valittu annoskoko2688g5778kcal115.2g898.6g181.2g34g
Annoskoko puolitettuna1344g2889kcal57.6g449.3g90.6g17g
Arvot/100g100g215kcal4.3g33.4g6.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191210