Carbonarakastike (Keto/lowcarb)

Paista pekoni.

Kuullota valkosipuli pekonin rasvassa, Lisää tuorejuusto ja kerma.

Lisää pekoni ja anna muhia hetki.

Syö pastan kera (normi ruokavalio) ja sopii myös karpeille kasviksille.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Bluemoon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK1152g1843kcal241.9g3.5g1036.8g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 480g1386kcal52.8g14.4g124.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 960g3169kcal19.2g28.8g336g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g96g100kcal7.6g15.6g0.6g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5376g12996kcal643g124.6g2996.4g3.8g
Valittu annoskoko2688g6498kcal321.5g62.3g1498.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna1344g3249kcal160.8g31.2g749.1g1g
Arvot/100g100g242kcal12g2.3g55.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217632