Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1542g2560kcal293g0g154.2g0g
Sipuli 176g53kcal2.2g8.5g0.4g3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 441g283kcal14.1g21.2g15.4g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g66g177kcal5.6g33.8g0.7g8.9g
Chili paprika punainen44g18kcal0.9g4g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)88g176kcal0g42.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 331g415kcal36.4g0.9g29.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5376g7363kcal704.4g221.4g401g23.8g
Valittu annoskoko2688g3682kcal352.2g110.7g200.5g11.9g
Annoskoko puolitettuna1344g1841kcal176.1g55.4g100.3g6g
Arvot/100g100g137kcal13.1g4.1g7.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270905