Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g224g1635kcal2.2g2.2g179.2g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g1680g5628kcal218.4g1142.4g25.2g107.5g
Kanttarelli, tuore, annos 50g280g42kcal5g1.1g1.4g6.2g
Sipuli (kuorittu)168g45kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g56g26kcal0.8g4.1g0.7g1.7g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g280g1086kcal92.4g0g79.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5376g16927kcal642g2315.8g572.6g236.6g
Valittu annoskoko2688g8463kcal321g1157.9g286.3g118.3g
Annoskoko puolitettuna1344g4232kcal160.5g579g143.2g59.2g
Arvot/100g100g315kcal11.9g43.1g10.7g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303333