Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto900g2700kcal198g0g216g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g12g103kcal0g0g12g0g
Paprika punainen 576g169kcal5.4g25.9g2.3g10.9g
Parsakaali pakaste Rainbow1080g216kcal32.4g21.6g0g27g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g120g192kcal2.5g4.6g18g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5376g6759kcal476.6g104.2g496.6g76g
Valittu annoskoko2688g3380kcal238.3g52.1g248.3g38g
Annoskoko puolitettuna1344g1690kcal119.2g26.1g124.2g19g
Arvot/100g100g126kcal8.9g1.9g9.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306235