Rukiiset teeleivät

2 teeleipää

2,5 dl luomu ruishiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää (tai rahkaa)

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile kaksi, n. 1 cm paksuista leipää ja paista heti 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin luomu ruishiutaleita1002g3207kcal100.2g651.5g20g130.3g
Vehnäjauho, sunnuntai652g2280kcal78.2g462.5g13.7g19.5g
Leivinjauhe 60g106kcal3.1g22.7g0g0.3g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 48g195kcal0g48.1g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 112g993kcal0g0g112.3g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 802g241kcal23.1g28.9g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5376g14043kcal409.2g2427.4g293.6g300.2g
Valittu annoskoko2688g7022kcal204.6g1213.7g146.8g150.1g
Annoskoko puolitettuna1344g3511kcal102.3g606.9g73.4g75.1g
Arvot/100g100g261kcal7.6g45.2g5.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365760