Paistettu pinaatti sipulilla

Kuumenna öljy kuumaksi, paista hetki valkosipulia ja sipulia.

Lisää pinaatin lehdet, paista hetki jotta neste lähtee.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Päälle muutama pieni palanen fetajuustoa.

Tulee yksi iso tai kaksi pienempää annosta.

Jos käytät pakastepinaattia, käytä isolehtistä pinaattia.

Sulata se ensin vaikka mikrossa, valuta ja paista sitten.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Chiora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Rypsiöljy 120g1061kcal0g0g120g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 120g273kcal16.8g2g21.6g0g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Pinaatti 2040g272kcal33g8.2g6.1g26.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5376g3511kcal116.6g70.6g297.4g67.2g
Valittu annoskoko2688g1756kcal58.3g35.3g148.7g33.6g
Annoskoko puolitettuna1344g878kcal29.2g17.7g74.4g16.8g
Arvot/100g100g65kcal2.2g1.3g5.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372790