Hirvihöystö

Leikkaa liha pieniksi kuutioksi ja ruskista voin ja öljyn sekoituksessa.

Lisää paloitellut porkkanat, sipulit ja mausteet.

Kaada viini ja lihaliemi joukkoon.

Hauduta kunnes lihat ovat pehmeitä.

Suurusta kylmään veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla.

Mausteeksi olen laittanut riistamaustetta ja laakerinlehden.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Jos oma paino sallii voit lisätä lorauksen kermaa.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 1605g1803kcal339g0g48.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g562g152kcal7.3g27g1.1g9.5g
Porkkana 209g68kcal1.3g11.6g0.4g5.3g
Punaviini 241g170kcal0.7g0.5g0g0g
Mustapippuri 5.3g15kcal0.6g2g0.2g1.4g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g24g27kcal1.2g5.1g0.1g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 11g33kcal1.2g1.7g2.4g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 32g110kcal3.3g22.5g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5376g4754kcal709.2g140.8g105.4g34.8g
Valittu annoskoko2688g2377kcal354.6g70.4g52.7g17.4g
Annoskoko puolitettuna1344g1188kcal177.3g35.2g26.4g8.7g
Arvot/100g100g88kcal13.2g2.6g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75890