Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1295g4444kcal132g906.6g15.5g45.3g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.1g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 199g1415kcal1.5g0.8g159.4g0g
Kananmuna kuoreton 219g313kcal27.4g0.7g22.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa100g299kcal22.9g0g22.9g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g797g399kcal23.9g31.9g19.9g0g
Ruohosipuli, tuore40g11kcal0.6g1.5g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5376g13865kcal419.8g1905.6g480.8g91.6g
Valittu annoskoko2688g6933kcal209.9g952.8g240.4g45.8g
Annoskoko puolitettuna1344g3466kcal105g476.4g120.2g22.9g
Arvot/100g100g258kcal7.8g35.4g8.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238