Borssikeitto

Raasta juurekset raasteeksi.

Lisää raasteet ja vesi kattilaan.

Kuumena kiehumispisteeseen.

Lisää kasvisliemikuutiot ja tomaattipyree.

Lisää maustepippureita ja laakerinlehti (ja rosmariinia ja timjamia).

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi 1 rkl etikkaa.

Tarkista maku (lisää suolaa).

Keittoa tulee noin 9 litraa.

Sopii hyvin pakastettavaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 8619 grammaa

Helluri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Etikkapunajuuri 24g8.5kcal0.2g1.6g0g0.4g
Sipuli 14g4.3kcal0.2g0.7g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Tomaattisose tomaattipyree 4.4g3.3kcal0.2g0.6g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g3g6.5kcal0.4g0.6g0.2g0g
Vesi156g0kcal0g0g0g0g
Punakaali 50g13kcal0.8g1.8g0.1g1g
Suolakurkku, makeuttamaton (Felix)6.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Soijakastike 0.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana539g80kcal3.8g12.6g0.6g3.8g
Valittu annoskoko269g40kcal1.9g6.3g0.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna135g20kcal1g3.2g0.2g1g
Arvot/100g100g15kcal0.7g2.3g0.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=362910