Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 52g33kcal1.6g2.5g1.8g0g
Uudet perunat keitetty83g63kcal1.4g13.4g0.2g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g27g7.6kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g13g37kcal2.5g0g2.9g0g
Keräkaali, 100g21g5kcal0.3g0.7g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana539g302kcal12.6g38.4g10g4.6g
Valittu annoskoko269g151kcal6.3g19.2g5g2.3g
Annoskoko puolitettuna135g76kcal3.2g9.6g2.5g1.2g
Arvot/100g100g56kcal2.3g7.1g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300745