Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 14g55kcal0g13.5g0g0g
Viinietikka balsami28g10kcal0g0.3g0g0g
Rypsiöljy rainbow56g506kcal0g0g56.3g0g
Silakkafilee 169g243kcal27g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana539g1627kcal54g27.6g142.6g0g
Valittu annoskoko269g813kcal27g13.8g71.3g0g
Annoskoko puolitettuna135g407kcal13.5g6.9g35.7g0g
Arvot/100g100g302kcal10g5.1g26.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794