Parsakaali-kukkakaaligratiini

Laita soijarouhe ohjeen mukaan turpoamaan.

Paista soijarouhe ja mausta.

Paloittele ja keitä kaalit.

Mausta suolalla.

Valmista kastike.

Levitä kaalit voideltuun vuokaan.

Kaada kastike päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kuorruta uunissa 225-250 astetta ja 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Mk87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 51g18kcal2.4g1g0.2g1.3g
Kukkakaali 58g14kcal1.1g1.3g0.2g1.3g
Oivariini, 754.1g28kcal0g0g3.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.4g15kcal0.4g3.1g0.1g0.2g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt29g13kcal0.9g1.4g0.4g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu8.8g11kcal1g0g0.8g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g26g77kcal6.6g0.5g5.4g0g
Kesäkurpitsa29g5kcal0.1g0.7g0.2g0.2g
Tumma soijarouhe, risetti15g42kcal7.3g5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana539g446kcal39.6g26g21g6g
Valittu annoskoko270g223kcal19.8g13g10.5g3g
Annoskoko puolitettuna135g111kcal9.9g6.5g5.3g1.5g
Arvot/100g100g83kcal7.3g4.8g3.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243096