Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu34g43kcal3.7g0.1g3g0g
Sokeri 48g194kcal0g47.8g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g55g15kcal0.3g3.3g0.1g1.4g
Vehnäjauho puolikarkea 41g141kcal4.2g28.8g0.5g1.4g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen28g202kcal0g0g22.5g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g14g101kcal0.1g0.1g11.2g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g14g35kcal2g0.5g2.8g0g
Tomusokeri 1dl=60g35g141kcal0g35.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.2kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana539g1749kcal20.6g232.6g80.2g5.6g
Valittu annoskoko270g875kcal10.3g116.3g40.1g2.8g
Annoskoko puolitettuna135g437kcal5.2g58.2g20.1g1.4g
Arvot/100g100g325kcal3.8g43.2g14.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=356081