Kukkakaalikeitto

Keitä kukkakaalit nesteessä jossa liemikuutio.

(hienonna kypsät kukkakaalit nesteeseen sauvasekoittimella tmv.)

Lisää sulatejuusto, sekoittele kunnes on liuennut.

Purista valkosipulinkynnet sekaan, mausta valkopippurilla ja kokonaisilla viherpippureilla maun mukaan (viherpippureita kannattaa hieman murskata sormien välissä ennen lisäämistä)

Suurusta maito-vehnäj.

Seoksella ja hauduttele väölillä sekoittaen n.20min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 617 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 66g16kcal1.2g1.4g0.2g1.5g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g22g55kcal3.1g0.7g4.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 164g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.2g3.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen11g3.6kcal0.4g0.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.6kcal0.2g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g175kcal10.6g9g9.6g3.4g
Valittu annoskoko270g88kcal5.3g4.5g4.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna135g44kcal2.7g2.3g2.4g0.9g
Arvot/100g100g32kcal2g1.7g1.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265607