Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas281g788kcal53.4g0g61.9g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Voi 68g490kcal0.8g0.3g54.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 68g232kcal6.9g47.2g0.8g2.4g
Vesi1350g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi25g69kcal2.2g1.7g5.7g0g
Ruokakerma Valio 5%450g270kcal5.4g12.6g22.5g0g
Poronliha 338g430kcal72.8g0g15.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5382g4617kcal286g134.4g322.4g8.6g
Valittu annoskoko2691g2308kcal143g67.2g161.2g4.3g
Annoskoko puolitettuna1346g1154kcal71.5g33.6g80.6g2.2g
Arvot/100g100g86kcal5.3g2.5g6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283