Tomaattisienikeitto

Kuullota kuutioitua kesäkurpitsaa, sipulia ja sieniä öljyssä hetki.

Jos kuivattua suppista niin liota ensin 15 min niitä vedessä.

Loput aineet kattilaan ja kattila porisemaan ainakin 15 min. Tuoretta tai kuivattua timjamia, valkosipulia ja suolaa maun mukaan.

Rouhaisu mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Anuvai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g175g53kcal1.8g7g0.5g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g583g204kcal9.3g40.2g0.6g8.2g
Kesäkurpitsa zucchini 583g105kcal3.3g14.6g2.3g4.1g
Oliiviöljy 12g103kcal0g0g11.7g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Vesi, vesijohtovesi 1167g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5390g1025kcal33.4g140.4g31g30.6g
Valittu annoskoko2695g513kcal16.7g70.2g15.5g15.3g
Annoskoko puolitettuna1348g256kcal8.4g35.1g7.8g7.7g
Arvot/100g100g19kcal0.6g2.6g0.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134671