Pekoni-juusto-kasvissosekeitto

Pilko pekoni pieneksi ja valuta herkkusienet.

Ota herkkusienten neste talteen.

Kuori ja pilko kasvikset.

Laita vesi kiehumaan jossa siis mukana sienten neste.

Kun kiehuu, lisää kasvikset/juurekset ja suolaa.

Käristä kunnolla pannulla pekoni ja sienet.

Kun kasvikset ovat pehmeitä, sauvasekoittimella soseeksi, joukkoon Koskenlaskijajuusto.

Lisää lopuksi hellalla hämmentäen sieni-pekoni-seos.

Maistele maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 366g106kcal3.7g16.8g1.1g6.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g225g63kcal1.4g13.4g0.5g5.6g
Purjosipuli 113g26kcal2g2.7g0.2g2.4g
Peruna, keskikokoinen 60g169g101kcal2.5g21.9g0.2g1.5g
Selleri, annos 50g169g24kcal1.7g5.1g0g0g
Vesi1126g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 259g44kcal5.4g0.5g0.8g6.2g
Pekoni rasvainen 158g592kcal18.9g0g58.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g113g315kcal21.4g0g24.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5391g2541kcal114g120.8g171.8g44.6g
Valittu annoskoko2696g1271kcal57g60.4g85.9g22.3g
Annoskoko puolitettuna1348g635kcal28.5g30.2g43g11.2g
Arvot/100g100g47kcal2.1g2.2g3.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435208