Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt2000g920kcal64g96g30g0g
Mannasuurimo tumma 200g618kcal20.4g118.8g3.6g11g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g96g384kcal0g95g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai132g462kcal15.8g93.7g2.8g4g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g32g100kcal3.5g19.2g2.2g9g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl12g108kcal0g0g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5396g5811kcal262.4g846.8g146.4g48g
Valittu annoskoko2698g2906kcal131.2g423.4g73.2g24g
Annoskoko puolitettuna1349g1453kcal65.6g211.7g36.6g12g
Arvot/100g100g108kcal4.9g15.7g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110888