Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1300g4461kcal132.5g910g15.6g45.5g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.1g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 200g1421kcal1.5g0.8g160g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa100g300kcal23g0g23g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g800g400kcal24g32g20g0g
Ruohosipuli, tuore40g11kcal0.6g1.5g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5396g13917kcal421.4g1912.6g482.8g92g
Valittu annoskoko2698g6959kcal210.7g956.3g241.4g46g
Annoskoko puolitettuna1349g3479kcal105.4g478.2g120.7g23g
Arvot/100g100g258kcal7.8g35.4g8.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238