Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g14g27kcal2.1g0g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)4.7g2.8kcal0g0.2g0.2g0g
Korppujauho 2.4g8.6kcal0.2g1.8g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.6kcal0g0.3g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g87kcal5g5.8g4.8g0.6g
Valittu annoskoko27g44kcal2.5g2.9g2.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g22kcal1.3g1.5g1.2g0.2g
Arvot/100g100g163kcal9.3g10.8g8.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178857