Riisisuklaa karppi (vela)

-Sulata kookosrasva (lämpötila ei saa nousta 37C yli)

-Sekoita kaakaojauhe ja makeutusaine -> seos kermaan, jonka jälkeen maapähkinävoi joukkoon

-kookosrasva sekaan

jääkaappiin 10-15min.

Riisimurot&leseet joukkoon - muotoilu

Jääkaappiin/pakkaseen kunnes kovettuu.

(sulaa käsissä, paitsi jos osaat temperoida..

:)
hinta n. 2€

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Vela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cacao (Fazer)2.6g8.2kcal0.5g0.4g0.5g0g
Kookosrasva (Cocos)13g114kcal0g0g12.9g0g
Vispikerma, Milbona4.3g15kcal0.1g0.1g1.6g0g
Maapähkinävoi (Lidl) (Vita d´or), annos 10g1.7g11kcal0.4g0.2g1g0g
Murot, Rice Crispies0.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Makeutusjauhe, Rainbow0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Vehnälese, Liperin mylly4.3g6.1kcal0.6g0.4g0.2g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g321kcal3.4g4.4g32.4g4.8g
Valittu annoskoko27g160kcal1.7g2.2g16.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna14g80kcal0.9g1.1g8.1g1.2g
Arvot/100g100g592kcal6.3g8.1g59.8g8.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195868