Ruisprochetta

Sekoita keskenään tonnikala, creme fraiche ja pesto.

Levitä seosta kullekkin ruispalalle.

Halkaise kirsikkatomaatit ja jaa ne leipien päälle.

Pilko mozzarella ja levittele leipien päälle.

25-30min 200C

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Jadas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]5.3g6.3kcal0.6g0.1g0.4g0g
Pesto (Pirkka)0.7g4.1kcal0g0g0.4g0g
Ruisleipä pyöreät palat (Leipäaitta), annos 30g8.4g19kcal0.7g3.6g0.2g1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 3.5g10kcal0.1g0.1g1g0g
Mozzarella, Euroshopper3.5g8.8kcal0.6g0.1g0.7g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen5.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g98kcal4g8.2g5.4g2.2g
Valittu annoskoko27g49kcal2g4.1g2.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna14g25kcal1g2.1g1.4g0.6g
Arvot/100g100g182kcal7.4g15.2g10g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=239983