Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 13g4.6kcal0.6g0.3g0g0.3g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g9g10kcal2.2g0g0.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2.3g6.6kcal0.4g0g0.5g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl1.9g6.4kcal0g0.1g0.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g61kcal6.4g0.8g3.4g0.6g
Valittu annoskoko27g30kcal3.2g0.4g1.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g15kcal1.6g0.2g0.9g0.2g
Arvot/100g100g113kcal11.9g1.5g6.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243672