Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 2.4g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Porkkana 6.3g2kcal0g0.3g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 5.1g3.9kcal0.1g0.8g0g0.1g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g2.1g7.8kcal0.6g1.2g0.1g0g
Grahamjauho 1.6g5.3kcal0.2g1g0g0.2g
Ruokasuola jodioitu 0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.9g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Flora culinesse1g7.3kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g56kcal1.8g7.4g1.8g1.2g
Valittu annoskoko27g28kcal0.9g3.7g0.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna14g14kcal0.5g1.9g0.5g0.3g
Arvot/100g100g104kcal3.3g13.7g3.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421237